Καλώς ήλθατε στην Ε. Κυριακάκης α.ε.

Δείτε όλα τα

καταστήματα μας

ISUZU Ν.Ηρακλείου

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος

Η Εταιρία

Ε. Κυριακάκης α.ε.

Η εταιρία Ε. Κυριακάκης α.ε. δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου από το 1973 και είναι από το 1975 μέλος του επίσημου Δικτύου της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς. Απο το 2002 συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς ως επίσημος επισκευαστής των αυτοκινήτων TOYOTA.

Στα τέλη του 2004 γίνετε μέλος του επίσημου δικτύου της ISUZU που για την Ελλάδα αποκλειστικός εισαγωγέας είναι η εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕκαι αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων της κατ' αποκλειστικότητα στο νομό Ηρακλείου.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέρνει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της ISUZU χάρη στην εμπειρία, την αξιοπιστία και τη συνέπεια που τη διακρίνει.

Η εταιρία Ε. Κυριακάκης α.ε. για 45 και πλέον χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στο επιβατικό και επαγγελματικό αυτοκίνητο και φροντίζει, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, να κρατά πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών της σε υψηλό επίπεδο.

Αυτή η εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει την κρατούν σε περίοπτη θέση όλα αυτά τα χρόνια.

Επισκεφθείτε μας σε ένα από τα 4 καταστήματα μας στο Νομό Ηρακλείου για να διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα στην εξυπηρέτηση και την αίσθηση της σιγουριάς που αποπνέει η εταιρία μας. Θα χαρούμε να σας δούμε!

Ε. Κυριακάκης α.ε.

Ε. <span>Κυριακάκης</span> α.ε.
company_isuzu_2.jpg
toyota_store_2.jpg
toyota_store_1.jpg

Η εταιρία Ε. Κυριακάκης α.ε. στα τέλη του 2004 γίνετε μέλος του επίσημου δικτύου της ISUZU που για την Ελλάδα αποκλειστικός εισαγωγέας είναι η εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ και αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων της κατ' αποκλειστικότητα στο νομό Ηρακλείου.

περισσότερα...

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014


Copyright © 2018 {autokiriakakis.gr}. All Rights Reserved.
Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web

Please publish modules in offcanvas position.